side-area-logo
Blindtegning hos Hannehaand i Oksbøl

Blindtegning

En blindtegning af din hånd fortæller mere end du tror.

Hvordan er din nuværende situation?

Blindtegning er en teknik hvor man holder den ene hånd op og kigger på den, og så tegner et omrids af hånden, uden at se på papiret mens, man tegner. Denne blindtegning vil jeg så tolke. Den fortæller om den situation, du er i i øjeblikket og hvad der kunne være godt for dig at gøre.

Tag beslutninger med blindtegninger

Jeg tager aldrig en stor beslutning, inden jeg har lavet blindtegninger på emnet. Jeg kan nemlig ikke snyde. Det at man tegner sin hånd, uden at kikke på papiret, gør at det bliver et aftryk af din underbevisthed, og den ved altid bedst. Vi er nemlig ofte styret af hvad der er mest praktisk, eller hvad andre syntes er mest rigtigt. Det er nødvendigvis ikke det der er bedst for dig i en given situation.

Hvis du står i en svær situation, kan jeg hjælpe dig med at se på de tegninger du laver, det vil altid være dig der skal tage den endelig beslutning, men jeg vil gøre det synligt for dig hvad du inderst inde vil have det bedst med.

Blindtegning på par

Hvad går der galt i parforholdet, hvad er det, der gør, at det forvandles fra rosenrødt til grå/sort. Det kan være svært at sætte de rigtige ord på, hvad det er, der irriterer, når det først er begyndt at gå skævt, for ofte tager det ene ord det andet og man ender i en ond cirkel. Her kan man så gøre brug af en blindtegning, som vil vise, hvordan I hver især har det og hvordan I ser på hinanden. Jeg vil ved hjælp af en blindtegning kunne se, hvor I modarbejder hinanden.

Blindtegning på børn

Hvorfor er visse børn aggressive? Hvorfor er visse børn indesluttede? Alle børn skal ikke være ens, men der er nogle, der er ekstremer – og hvorfor er de det? Det kan der være mange grunde til, og børn har svært ved at sætte ord på, hvorfor de gør, som de gør. Her kan man så gøre brug af en blindtegning, som vil vise, hvordan det enkelte barn har det.

Se mere om
aktuelle kurser
Se mere >>>

Kontakt mig

+45 20 14 48 51

Du er også velkommen til at sende en mail på hannehaand@gmail.com

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Det siger
mine kunder