side-area-logo
Feng Shui hos Hannehaand i Oksbøl

Feng Shui

Feng Shui er en gammel Kinesisk måde at indrette sig på, så man får mest mulig ud af den energi som man nu en gang er i besiddelse af.

Se filmen om Feng Shui

Lavet for ESTV i Esbjerg

Hannehaand laver TV

Fra 2010 til starten af 2017 lavede Hanne Eskebjerg fra Hannehaand TV om Feng Shui, håndlæsning, tankefeltterapi og regressionsterapi og andre alternative behandlingsformer på ES-TV i Esbjerg.

Hannehaand er Feng Shui konsulent

Feng Shui tegning af huset lavet af Hannehaand

Alt handler om penge og helbred

– der vil spare jer for en del sygefravær, give større trivsel og overskud.

Hvad hjælper det, at der er muligheder du overser, fordi du spærrer for dit eget udsyn. Du kan tjene nok så mange penge, men hvad hjælper det hvis ikke din rygdækning er i orden, så pengene suser lige så hurtig ud igen.

Hvorfor er det lige du sover dårligt eller bliver ramt af den ene sygdom efter den anden? Det kunne være, at den energi der er i dit soveværelse, har en negativ indflydelse på dig. Det kan afhjælpes på mange måder, alt efter hvem du er, og hvilket KUA tal du er født under. Dit KUA tal er et udtryk for, hvilket element du hører til under det kinesiske horoskop.

Hvad kan Feng Shui gøre for dig?

Ved at ændre eller forstærke energi strømmen i din bolig, kan du komme til at sove bedre.

Ved at stille dine møbler på en energi rigtig måde, vil du få mere overskud og arbejde mere koncentreret.

Ved at skabe den rigtige Mingtang og rygdækning, både uden for og inde i huset, vil gøre at du ser flere muligheder, tjener flere penge og får mere ud af dem du allerede har.

Hvor kan man bruge Feng Shui?

Feng Shui kan bruges i private hjem, huse – lejligheder, på arbejdspladser, 1 mands firmaer, store fabrikker, kontorer og butikker. Eller hvor man nu har lyst til at skabe mere energi og leve i harmoni med sig selv og sine omgivelser.

Beregning af verdenshjørner og Baguaen

For at jeg kan lave en så perfekt og fyldestgørende beregning af dit hjem eller arbejdsplads, skal jeg bruge en grundtegning af bygningen, med den nøjagtig angivelse af nord. Årstallet for indflytningen. Fødselsåret for beboer i huset / eller for chefen i firmaet.

Ud fra det kan jeg beregne gode og dårlige områder i bygningen, hvordan man afhjælper de dårlige områder samt give vejledning i hvilke farver der vil styrke de enkelte rum. Jeg kan lave en Bagua-beregning på huset, så man kan aktivere for penge i pengeområdet, for et godt parforhold i parforholds området, eller styrke en af de andre 7 områder man arbejder med i Baguaen.  Hvis du bor i et vinkelhus kan der mangle områder til Bagua-beregningen. Der findes flere muligheder, hvorpå man kan kompensere for disse punkter, så beregningen giver det bedste resultat for energien i din bolig.

Priser

Hvad koster et besøg af Feng Shui konsulenten?

1 plans hus

3.500 kr.

+ kørsel 2 kr. pr. km.

Beregning af 1 plans hus, med et besøg i hjemmet, hvor vi i fællesskab gennemgår det hele.

Hus i flere plan

4.500 kr.

+ kørsel 2 kr. pr. km.

Beregning af hus i flere plan, med et besøg i hjemmet, hvor vi i fællesskab gennemgår det hele.

Lejlighed

2.500 kr.

+ kørsel 2 kr. pr. km.

Beregning af lejlighed, med et besøg i hjemmet, hvor vi i fællesskab gennemgår det hele.

Virksomhed

min. 7.000 kr.

+ kørsel 2 kr. pr. km.

Beregning og gennemgang af et firma er lidt anderledes. Her vil jeg starte med at komme ud og se stedet, lave enkelte målinger, inden jeg tager hjem og laver hele beregningen, kommer så tilbage og gennemgår det hele, med den ansvarshavende. Prisen vil afhænge af størrelse og omfanget af beregningerne.

Se mere om
aktuelle kurser
Se mere >>>

Kontakt mig

+45 20 14 48 51

Du er også velkommen til at sende en mail på hannehaand@gmail.com

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Det siger
mine kunder