side-area-logo
Håndlæsning hos Hannehaand i Oksbøl

Månestrålens Håndlæserskole

Skolen startede i 2011

Fra starten var konceptet at undervise i blindtegning og forståelsen af hvad dine hænder kan fortælle, i form af varsler og signaler.

Efter mange opfordringer, startede jeg på at lave materiale til en hel og fyldestgørende uddannelse. Al min viden og mange års erfaring er nu grundlaget for undervisningen. Det er mit mål at alle der bliver uddannet som håndlæser, kan gå ud i verden og læse hænder på en etisk og seriøs måde, og med den viden hjælpe andre, med at få indsigt og forståelse, for deres fortid, nutid og fremtid.

Udover det materiale der bliver udleveret, sørger jeg for at der løbende vil være personer du ikke kender, som du skal læse hænder på.

Den eneste forudsætning for at kunne starte på uddannelsen er egentlig kun, at du har en interesse for håndlæsning, at du er over 18 år og er indstillet på at bruge den til egnede viden på en seriøs, etisk og moralsk rigtig måde over for dine kommende klienter.

For tidligere elever vil der hvert år, om efteråret, blive lavet en opsamlings weekend, hvor ”gamle elever” kan få opsummeret på de områder, hvor de måske ikke er så sikre.

Det eneste krav for at deltage, er at man har taget uddannelsen hos mig.

Se mere om
aktuelle kurser
Se mere >>>

Kontakt mig

+45 20 14 48 51

Du er også velkommen til at sende en mail på hannehaand@gmail.com

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Det siger
mine kunder