side-area-logo
Håndlæsning hos Hannehaand i Oksbøl

Håndlæsning – kiromanti

Håndlæsning – få større indsigt i livet.

Kiromanti

Ved hjælp af kiromanti/håndlæsning, kan jeg guide dig gennem de veje, der er i din hånds landskab og fortælle om begivenheder frem til nu, så du får større indsigt i livet og kan vælge mellem de muligheder, der kan ses i din fremtid.

Etik og moral

Jeg har selvfølgelig tavshedspligt, så alle læsninger foregår i enerum med mig. Jeg kommer på intet tidspunkt til at omtalte sygdomsforløb eller dødsfald.

Forløbet

Jeg vil altid starte med at fortælle noget om din personlighed, og den situation du er i lige nu. Det er mest for at du skal kunne kende dig selv i det jeg siger.

Så går jeg over til at kikke i dine linjer, med udgangspunkt i de ting der er sket, det er også kun dig der kender dit liv som det har formet sig. Så for at bevise for dig at dine linjer afspejler dine valg i livet, så ser jeg tilbage på din fortid. For at jeg kan vide, hvor du står på dine linjer, er jeg nød til at kende din alder. Det er det eneste jeg spørger dig om! Herefter fortsætter jeg med at fortælle om din fremtid, det gør jeg både i dine linjer og i de billeder der dannes af håndens energi.

I har naturligvis mulighed for at komme flere samlet til min adresse og så komme ind efter tur til en håndlæsning.

Se mere om
aktuelle kurser
Se mere >>>

Kontakt mig

+45 20 14 48 51

Du er også velkommen til at sende en mail på hannehaand@gmail.com

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Det siger
mine kunder