side-area-logo
Regressionsterapi hos Hannehaand i Oksbøl og Vamdrup

Regressionsterapi

Vi arbejder med underbevidstheden.

Ved regression arbejder man med de oplevelser, der er gemt i underbevistheden. De kan have skabt mønstre i din personlighed, som du gerne ville være foruden.

Tidligere liv

Terapiformen bruges ofte til at finde den grundlæggende årsag til et problem, som kan stamme fra dette liv, fosterstadiet, tidligere liv eller sjælelivet.

Kroppen glemmer aldrig tidligere oplevelser

Målet er at hente indsigt og forståelse for de gamle mønstre og overbevisninger, der sidder i kroppen og vende dem i positiv retning.

Du er ikke i hypnose og alligevel er det din underbevisthed der kommer med svarene, hvis vi undervejs støder på ubalancer, vil jeg bruge tankefeltterapi til at rette op på din ubalance.

Behandlings forløbet

Vi vil starte med at tale lidt om, hvad dine forventninger måtte være, om vi skal have fokus på tidligere liv, eller oplevelser fra fosterstadiet.

Du vil blive putte i en behagelig stol, så du er halvt siddende / halvt liggende.
Jeg bringer dig i en trancetilstand, så du kommer i kontakt med din underbevidsthed. Det er den der skal give dig, dine egne informationer.

I denne tilstand, vil jeg guide dig gennem et givent liv, så du kan få belyst problematikker, eller oplevelser. Hvis vi skulle støde på oplevelser der måtte gøre dig ked af det eller bange, vil jeg bruge TFT til at løse denne tilstand, så den ikke længere skal forfølge dig i dit nuværende liv.

Se mere om
aktuelle kurser
Se mere >>>

Kontakt mig

+45 20 14 48 51

Du er også velkommen til at sende en mail på hannehaand@gmail.com

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Det siger
mine kunder